2 Nisan 2009 Perşembe

Olmuyor

Olmuyor iş, ev, yemek, çamaşır, blog hepsi bir arada gitmiyor. Uzun bir aradan sonra çalışma hayatına dönünce bayağı zorlanıyorum, hele bir de şube değiştirince, yeni insanlar, anlayışsız bir müdür, bakalım sonu ne olacak..Uzun uzun yazmak isterdim ama ihmal ettiğim dostlarımı da ziyaret etmek istiyorum. Son iki haftamızın fotoğraflarıyla sizleri başbaşa bırakıp ben misafirliğe gidiyorum. Vakit geç olmazsa dönüşte yazmaya devam ederim.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

canım Allah kolaylık versin sana..bize de evet zor gerçekten de ..seni çok iyi anlıyorum..çok çok öptüm prensesini..

egeli dedi ki...

CANIM YAAAA...ALLAH KOLAYLIK VERSİN CANIM,KOLAY DEĞİL GERÇEKTEN ....

Belkıs dedi ki...

Özlemişiiizz yahu. Zor oluyor ama oluyor, olucak, görüceksin bak. Biraz daha zamana ihtiyacın var muhtemelen. Yeni şube yeni insanlar hiçte kolay değil. Bazen düşünüyorum bende yeni bir iş diye ama bu yaştan sonra sil baştan yapmak çok zor, ayrılacağın gün çalışmayacağın gün olmalı diyip oturuyorum yerime. Bir an evvel herşey bir düzene girsin sende rahatla inşallahh.

şeker pasta dedi ki...

Canım ya niye işi bırakmayı düşünüyorsun... Biraz daha sabretsen... Bir de hangi şubeye geçtin...

Hülya dedi ki...

yani tek kelime ile beni anlatmışsın inanamadım...ben ifade edememişim bugün ki yazımda senin cuk diye oturdu yani...bende işe başladım ve şube değiştirdim...beni anlayan birilerinin olması ne güzel... sevgiler