2 Ağustos 2008 Cumartesi

Yeni Bir Tat



Büyüyorum galiba, artık elim ekmek tutuyor. Bebekler için özel yapılmış ekmeğimi şimdilik yemek yerine dişlerimi kaşımakta kullanıyorum. Fakat arada sırada kopardığım küçük parçaların da tadına bakmıyor da değilim. Bazıları boğazıma takılacak gibi yapıyorlar, o zaman da imdadıma çok sevdiğim bardağım ve içindeki canım su yetişiyor. Zaten bizimkiler tek başıma böyle bir faaliyette bulunmama izin vermedikleri için ben de rahat rahat ekmeğimi kemirebiliyorum. Hergün yeni şeylerin tadına bakmak, yeni nesnelere dokunmak beni çok mutlu ediyor. Bugün ilk defa bir elmayı kendi başıma yemeye çalıştım. Aslında amaç sadece şeklini ve kokusunu tanımaktı ama ben ilk fırsatta tadına bakmayı da ihmal etmedim. Az kalsın unutuyordum bugün ilk defa bir doğumgünü partisine katıldım. Üst kat komuşumuz Tuna'nın doğumgününe...Fakat benim uykum gelince annemle beraber eve döndük ki bu partide çok sıkılan annemin de işine yaradı. Parti açık hava da yapıldı ama tatlının kokusunu alan arılar da hemen geliverdi. Biliyor musunuz annem arılardan çok korkar, aslında beni de sokmalarından hem korkuyor hemde bir ara soksa diyor. Çünkü alerjimin olup olmadığı öyle anlaşılırmış. Ama arılar siz beni şimdi sokmayın olur mu? Biraz daha büyüyeyim o zaman...


2 yorum:

Adsız dedi ki...

maaşllah canım benim ne kadar tatlı çıkmış.ne güzel de yermiş ekmeğini öyle..gün geçtikçe büyüyor deği mi:)video da çok hoş olmuş.kıpır kıpr tatlı duruyu görmek çok mutlu etti beni..çok çok öpüüyrum..
likörleri bazen ben de unutuyorum karıştırmayı.ağzı kapalı oldğu için salıyorum karışmış oluyorlar.ne kadar da sabır işiymiş.bazen unutuyorum iyi oluyor zaan geçiyor.bazen de kokusuna bakıyorum of ya niye olmuyor diye sabırsızlandığım oluyor:)sizinkiler kaç günlük:)umarım sonuçta güzel bişey olur.

Mon Petit Chou dedi ki...

likörü 26 temmuz da yaptık. kaç günlük oluyor? sanırım 9 günlük..ooo biz daha yolun başındayız... herhalde onu balkonda unutacağız bu gidişle...