21 Eylül 2008 Pazar

Büyüyorum

Her geçen gün biraz daha büyüyorum. Yeni şeyler öğreniyor, bunları yapmayı deniyorum. Yatağımın korkuluklarına tutunup kalkmayı öğrendim. Annemle babam acaba daha nasıl yükseltebiliriz diye düşünmeye başladılar bile. Yemekler konusunda eskisi kadar inatçı değilim. Dün ilk defa somon yedim ve çok hoşuna gitti.
Artık isteklerimi daha net bildirebiliyorum. Parmağımla istediğim şeyi işaret edip bizimkilere kızdırmayın bakıyim beni yoksa hııııı! yapıyorum.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

ne güzel durunun büyüdüğü anlara tanıklık edebilmek:)
süpersin duru süer..yaşaın duru güzel şeyleri seviyor artık..:)))süper pozlar...
yalnız bir çocuğun hareketleri ondan sonraki kardeşin kız mı erkek mi olacağı konusunda fiir verirmiş biraz..bizimkiler öyle derler..duru gerçekten çok tatlı bir kız ama sağlam duruşu mücadeleci yapısı çok da kırılgan olmadığını gösteriyor sanki..olursa başka bebek erkek olacak gibi:)))
not: bu sadece bizde neşeli bi şakalaşmadır-her zaman tuttuğu görülmemiştir ama örnekleri de çoktur:))))
çok çok öptüm duruyuuuu

Mon Petit Chou dedi ki...

canım Yosunbuka Teyzem beni unuttu diyordum. ama unutmamış yaşasınnn... bende bir erkek kardeşim olmasını çok istiyorum ama bizimkileri bu kadar yormaya devam edersem herhalde vazgeçecekler....

Adsız dedi ki...

canımmmm
hiç unuturmuyum?
güzel resimlerinden ekran koruyucu yaptım önce ama işte bakarken nazar değdiririm sonra anneciğni hiç uyutmazsın diye kaldrıdım resimlerimden bakıyorum sık sık özleyince hemen..benim derslerim başladı..ara veirnce çoğu şeyi de unutmuşum..tekrarlar yeni dersler derken yetişmem kolay olmuyor..ama sık sık uğrayacağım duruyu çok çok öptüm..anneni üzme olur mu..çok tatlı olmuş ya:)

Adsız dedi ki...

şeker bayanlar 2 konuda sobeledimm ebeee:)

Mon Petit Chou dedi ki...

gerçektende ara verince ders çalışmak çok zor geliyor. aynı şeyi ben de yaşıyorum, kolay gelsin canım.