12 Eylül 2008 Cuma

Resim Çalışmaları-2



Bu da Duru'nun ilk resim çalışması, aslında resim defterinden çok çorabını boyadı ama olsun. Bir de pastel boyayı yemeye çalıştı. Güneş ile kuşları ben yaptım, geri kalanını tamamlamayı Duru'ya bıraktım fakat bizim minik yaramaz resme fazla ilgi göstermedi. Canım kızım büyüdüğünü görmek o kadar güzel ki, her anında yanında olamayacağımı düşünmek ise çok acı veriyor. Artan baş dönmelerim bunu düşünmeme sebep. Son zamanlarda fazlaca Türk filmi seyrediyorum galiba. Biliyorum ki hepsi yorgunluktan, dinlenince geçecek ama ne zaman. Sen de sanki hiç beni sevmiyormuş gibi, inadına inadına der gibi daha bir çok yoruyorsun. Anneciğim ne olur bu gece biraz uyuyayım. Bak yarın yolunu şaşırmış bir rüzgar yakalarsak uçurtma uçurmaya gideceğiz. Biraz dinlenmem lazım yoksa o rüzgar anneyi de alıp gidecek.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

durunun cicileri ne güzelmiş annesi ..çok yakışmışprensese..zaten ne giyse yakışıyor çok tatlı oluyor 41 kere maaşallah diyorum..çizimleri de güzel annesi..inşallah birazcık da annesini düşünür ve uyumasını sağlar anneciğinin..duru sö z dinler..çok çok öptüm yaramaz duruyu:)

Mon Petit Chou dedi ki...

ah canım benimde tek dileğim deliksiz bir gece uykusu. hamilelikten beri gece uykusuna hasrettim. temennine katılıyorum inşallah.